Menyediakan perkhidmatan premium chauffeured untuk semua acara utama, agensi-agensi pelancongan, corporate companies and individual person / kumpulan / keluarga.
We also offer chauffeured services from Singapore to Malaysia as well as travel within Malaysia. Perkhidmatan lain yang disediakan termasuk pakej perkahwinan dan juga pengangkutan bagasi.

Yang #1 Perkhidmatan Limousine Di Singapura

Perjalanan ke Singapura untuk perjalanan perniagaan atau bercuti? Cara terbaik untuk mendapatkan sekitar adalah untuk menyewa limosin swasta didorong oleh salah seorang pemandu profesional kami. Kami boleh menyediakan perkhidmatan limosin untuk pengangkutan dari lapangan terbang ke hotel, dan membawa anda di sekitar untuk meneroka tempat-tempat di Singapura dan tarikan pelancong. Di mana sahaja anda mahu pergi di Singapura atau Malaysia, dan bila-bila masa yang anda perlukan, Pemandu profesional Lion City Limousin akan mendapatkan anda di sana di dalam kelas, selesa dan bergaya. Kami mempunyai pengalaman yang telah terbukti untuk menyampaikan perkhidmatan pemandu yang terbaik dan juga berbangga dengan armada yang tidak dapat ditandingi kenderaan mewah untuk memastikan bahawa anda akan sampai ke destinasi anda pada masa, dengan selesa dan dalam gaya yang hebat. Sama ada anda merancang untuk mendapatkan sekitar Singapura pada limosin, atau pergi dari Singapura ke Malaysia, atau menyewa kereta perkahwinan, perkhidmatan kami boleh didapati 24 jam sehari *, 7 hari seminggu. Bergantung kepada kami untuk yang selesa, dilupakan, ketibaan bergaya dan selamat ke destinasi yang anda inginkan bila-bila masa, mana-mana sahaja! (*surcaj tengah malam memohon)

Setelah berkhidmat lebih 2,000 pelanggan yang berpuas hati

Kami mempunyai rekod prestasi yang terbukti dalam katering bahagian takuk perkhidmatan limosin untuk agenda peribadi dan korporat. Sama ada lapangan terbang yang mudah atau perkhidmatan acara kereta perkahwinan, kita telah dipuji kerana perkhidmatan kami kepada pelanggan kami.

Hubungi kami: 65 67588606 Untuk semua pertanyaan / tempahan ad-hoc – membolehkan syarikat-syarikat bersekutu perkhidmatan pelanggan kami yang mesra untuk mengendalikan keperluan anda. Atau E-mel kami: booking@lioncitylimo.com.sg Kami akan kembali kepada anda dalam tempoh 24 jam.
Top