Perkahwinan Sewa Kereta Perkhidmatan di Singapura

Singapore's #1 bridal car rental serviceBawa Kelas, Keselesaan dan Reliance untuk Hari Perkahwinan Anda Besar

Sebagai salah satu pakar terkemuka Singapura dalam sewa kereta perkahwinan, Lion City Limousin berkedudukan baik untuk membuat impian anda menjadi kenyataan untuk hari istimewa anda. Since our establishment, kami telah menyediakan perkhidmatan yang berkualiti chauffeured, memenuhi lebih daripada 100+ tempahan setiap bulan. Sehingga kini, dengan sokongan pelanggan kami, kami telah berjaya diperluas untuk menyediakan pengangkutan yang selamat dan berkesan untuk pelanggan dari semua lapisan masyarakat. Sebagai pemandu perkahwinan anda, kami amat berbesar hati dan merendah diri untuk menjadi sebahagian dari hari istimewa anda. Pemandu perkahwinan kami yang mesra bekerja tambahan dalam memastikan anda mendapat perjalanan yang selamat dan lancar dari rumah anda, hotel atau mana-mana lokasi pengantin perempuan atau pengantin lelaki akan, untuk tempat perkahwinan anda, dan kami berdedikasi dalam memastikan kenderaan kami dan digilap dan bersedia untuk hari istimewa anda. Duduk, meninggalkan memandu untuk pemandu kami, dan memanjakan diri dengan setengah yang lain anda, pada hari istimewa anda.

Mengapa Pilih Kami sebagai pemandu Perkahwinan Anda

Anda dan tetamu anda Rasa Selamat, Mudah dan selamat dengan pemandu yang berpengalaman kami

Sebagai perkhidmatan limosin pilihan untuk pelbagai acara perkahwinan di Singapura, kita tahu betapa pentingnya hari perkahwinan, dan telah dipersiapkan pasukan kita dengan baik untuk menjaga keperluan yang berbeza anda, daripada jadual istimewa dan perancangan jadual perjalanan untuk pengalaman perkhidmatan. Bergantung kepada kami untuk membuat hari anda yang indah.

Kami Sangat Familiar dengan Jalan-Jalan di Singapura

Didorong oleh yang sangat berpengalaman, pemandu peribadi boleh dipercayai dan sopan yang mempunyai pengetahuan yang sangat baik jalan raya Singapura, kami merancang laluan yang terbaik, tinggal tepat pada masanya, dan membawa anda ke destinasi yang diminta anda.

Mewah Cemerlang & Kenyamanan

Kami ingin perkahwinan anda sebagai mewah dan selesa yang mungkin, regardless of your choice of vehicle. With a fleet of vehicles frequently maintained and upgraded by us to choose from, kami membawa anda pengalaman pemandu terbaik. Merasa dimanjakan dengan kami, as our courteous chauffeurs handle your every need!

Bekerjasama Dengan Anda Pusingan Jam, Termasuk tempahan Istimewa

Perlu kenderaan yang istimewa? Jangan bimbang! Kami telah mengembangkan armada dan operasi kami selama ini, to ensure that we are always here 24 jam, 7 hari seminggu untuk anda. Our customer hotlines are always open. Untuk tempahan saat akhir, hubungi kami dan biarlah kami mengendalikan.

Apa Pasangan Katakanlah?

“Terima kasih (Lion City Limousin) untuk menyediakan perkahwinan kami dengan Bentley dihiasi dengan baik, dan pemandu yang. Isteri saya sayangi kereta, dan tetamu kami agak kagum.”
– Daniel Tan, 29

“Pemandu anda adalah sangat menepati masa setibanya, dan memaparkan adab sangat sopan kepada tetamu perkahwinan kami. Terima kasih (Lion City Limousin) untuk bantuan dalam perkahwinan kami.”
– James Lim, Pengarah

Sewa Kereta Perkahwinan Hari ini!

Bagaimana Ia Berfungsi?

1. Isi Borang Pertanyaan Di atas

2. Memberitahu Kami Kereta Pilihan Anda dan Mana-mana Keperluan Khas

3. Friendly Staff kami akan kembali kepada anda melalui telefon / e-mel secepat mungkin.

4. Terima Quote Tidak Wajib daripada kami.

5. Jika anda suka apa yang kita mencadangkan, kita teruskan dengan pembayaran dan pelaksanaan perkhidmatan

Get FREE decor, dengan kami 8 jam pakej!

Sebut Harga Tidak Wajib dari Kami

Hubungi kami @ +65 6758 8606
Sebarang pertanyaan tempahan / ad-hoc dan biarkan perkhidmatan pelanggan kami yang mesra bersekutu mengendalikan keperluan anda.

E-mel kami @ booking@lioncitylimo.com.sg
Dan kita akan kembali kepada anda dalam masa yang singkat.